Köpvillkor

KÖPINFORMATION  WEBSHOP


Alla produkter är handdrejade och kan skilja sej lite i både storlek och färg. Saltglaserad keramik är bränd i vedeldad ugn och varje produkt är unik.


Leveransinformation för Annas Krukor och Fat
Information till privatpersoner som handlar direkt från oss.
Så beställer du
Du beställer genom att klicka på knappen ”Lägg i varukorg” på den vara du önskar och sedan följa instruktionerna i webshopen.
Betalning till swish eller bankgiro.
Fraktkostnad 100 kronor. Över 2000 kr fraktfritt. Detta gäller leveranser inom Sverige, pris inklusive moms.

Leveranstiden inom Sverige är normalt 1-2 veckor.
Vid beställning av flera produkter sampackas din order och skickas.Skulle någon av de produkter du beställt vara tillfälligt slut eller ha lång leveranstid så meddelar jag dig.
Jag använder mej av bästa möjliga leveranssätt för att leverera och paketet skickas till ditt närmaste ombud. Avisering sker i första hand till det mobiltelefonnummer som anges vid beställningen; om det inte finns, skickas ett mejl.
Dataskyddspolicy
Jag på Annas Krukor & Fat vill att du känner till hur jag hanterar den personliga informationen som du lämnar ifrån dig när du besöker min webshop. Mitt sätt att samla in information är i enlighet med Datainspektionens föreskrifter (Personuppgiftslagen). Vid ytterligare frågor kring detta, kontakta Datainspektionen på datainspektionen@datainspektionen.se.
För att du ska kunna genomföra ett köp hos oss behöver vi information om namn, adress, telefonnummer
Den information som du lämnar i webshopen kommer att behandlas med största respekt. Jag kommer endast att använda dina data för att fullfölja din order.
Dina uppgifter sparas inte och vill du beställa igen får du skriva in dina uppgifter på nytt. Jag skickar inga nyhetsbrev.
Vid frågor kontakta mej via mejl anna@annalea.se eller sms eller telefon 070-6615260
Prisgaranti
Samtliga priser inkluderar moms. Priserna vid beställningstillfället gäller.
Öppet köp / Bytesrätt
Annas Krukor & Fat erbjuder returrätt inom 14 dagar från leveransdatum. Vid retur ska keramiken packas i det emballage som det kom i. Du betalar själv returfrakten till oss.
Som villkor gäller att:
a) varan är helt obegagnad och felfri,
b) komplett originalförpackning återlämnas i sin helhet och är helt oskadad.
Returer
Vid retur ska uppgift om avsändarens namn, adress, telefon bifogas paketet. När paketet kommit till oss återbetalas varan via swish. Varan skickas tillbaka till Annas Krukor & Fat, Tobiasa gård Morup 517, 31193 Morup.
Jag ber dig packa ordentligt. Full bytesrätt vid byte i vår butik i Morup eller returfrakt på din bekostnad.
Reklamation/fraktskador
Tycker du att något är fel på varan kontakta mej. Vid fraktskada betalas hela beloppet tillbaka. Varan plus frakt och eventuell retur tillbaka till oss. Kontakta mej snarast 070-6615260 anna@annalea.se
Moms
Svensk moms ingår i alla våra priser. Momsen är 12 eller 25%.
Kontakta Anna
Om du har frågor om webshopen, tillverkningen, leveranser och dylikt är du välkommen att kontakta mej. Jag nås säkrast via sms/telefon 070-6615260 eller mail anna@annalea.se. Min butik och ateljé i Morup har öppet 1 mars -23 december. Onsdag Torsdag och Fredagar 12-18 lördagar 11-14. Röda dagar och Helgdagar stängt.
Jag reserverar mej för eventuella textfel/tryckfel, bildfel, leverantörsförseningar samt slutförsäljningar utanför vår kontroll.
Sidan uppdaterad 2020-04-05Annas Krukor & Fat

@ANNAS KRUKOR OCH FAT